Lazy Saturday

 

Kl 07.25

Men jissus….go morron….som det var här redan strax innan 07. Var inte alls läge för mig att gå upp då eftersom vi till slut hamnade hos Dennis och Johanna igår på kvällen. Satt där och snackade en massa och drack öl. Var i säng vid 00.30 tiden sen och huvudet och kroppen idag hänger inte riktigt med :tounge:

Var i alla fall en mysig och härlig dag och kväll igår. Efter att barnen hade slutat skolan så lekte dom på sina håll. Eliott lekte med sin kompis Elion och Stella lekte med Lowa. När mannen  kom hem så satt vi och mös i trädgården. Drack kalla pilsner, snackade…gräset klipptes utav mannen och sen grillade vi lite korv och så där innan vi gick hem till Dennis och Johanna då.

Idag blir det en sådan där latmans dag. Ligga i soffan och chillaxa typ. Ungarna lär ju vara på sina håll i vanlig ordning och vädret är ju så där så man inte får ångest utav att vara inne. Molnigt, grått och det lär ju regna. En dag [idag ] kan det vara skönt.

Nåväl…njut dagen…vi hörs nog senare :smile:

eliottEn son på väg till skolan häromdagen….

stella…och en dotter som också var på väg till skolan

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.