Underbar dag

Kl 20.50

Go kväll…hoppas att ni har haft en bra dag?

Jag vaknade tiiiidgt imorse och jag fattar inte grejjen riktigt? Gick och la oss vid 01.30 tiden igår natt och jag vaknar…..6.30!!!! Alltså?? Börjar nog bli gammal eftersom jag inte kan sova längre på morgonen….haha :wink:

Dagen idag har i alla fall varit en sådan där übermysig. Vädret har varit kanon så den har spenderats i trädgården. Inte så att man har legat och solat utan vi har gått och små fixat och haft oss med lite allt möjligt. Klippt och trimmat gräs, skjölt väck spindelnät lite varstans, tvättat av uteförrådet, sopat undan smågräs och sånt där från stenplattorna, putsas fönstern till yttertamburen, städat i yttertamburen och lite sådant. Älskar sådana dagar då man går och småpular med lite allt möjligt :smile:  Längtar tills vi är sommarlediga för då blir det mycket av den varan…härligt :grin:

Ungarna har lekt med sina kompisar. Stella begav sig till Elliot redan klockan 09 imorse så förmiddagen spenderade dom där och senare kom dom hit och lekte. Dom har byggt sandslott och kakor, hoppat hage, badat i vattenspridaren, ritat osv. Eliott har lekt med Elion och dom har cyklat och lekt krig  bla :smile:  Middagen åt vi så klart ute i trädgården :smile:

Sen var det duschning utav oss alla [det tog emot väldigt att bege sig in ] och nu sover barnen gott. Mannen ska jobba undan lite och jag bloggar och sen ska vi lägga oss i soffan och kolla på Strike Back innan vi ska i säng senare.

Visar lite utav dagens bilder som ett avslut till inlägget och på sista bilden är det Eliott som bygger ett hinder som han sedan hoppar över med sin cykel.

ett

tva

tre

 

2 Responses to “Underbar dag”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.