Tuesday

Kl 12.30

Halloj bloggen och världen.

Alltså…nu blir jag less på det här med sömn. Eller rättare sagt jag är trött på att vakna tidigt. Gissa när jag vaknade imorse?? Jo klockan FEM!!! La mig dock för att vila sen då jag hade lämnat ungarna i skolan och handlat. Jag var ju tröttare än tröttast men klockan 5 imorse var jag minsann pigg. Tant varning DE LUX :wink:

Barnen hade idrottsdag i skolan igår så Eliott hade spelat fotboll och tränat Yoga och Stella hade haft gymnastik och Yoga och sen hade dom varit ute och gått en lång runda också. Dom tyckte att det var kul med både fotboll, gymnastik och Yoga fast Yoga var svårt enligt dom båda :smile:  Det är inte många dagar kvar för dom i skolan nu innan det är sommarlov…skönt.

På jobb igår så var det ett sådant lagom flyt, så som jag gillar det. Kom en del barn men det var inte alla på en gång utan dom kom i omgångar. Får se om det blir samma flyt idag. Blir dock inget cyklande idag då jag ska ha barnen med mig. Mannen är iväg med jobb på skojigheter då IT-avdelningen har 10 års jubileum idag :smile:  Och imorgon så är det också ett 10 års jubileum och vet ni vilket? Jo…imorgon den 28 maj så har jag och mannen varit tillsammans i 10 år. Kan inte förstå att det är 10 år redan…han är verkligen min andra hälft, min matchande pusselbit <3

cykling

Gårdagens cykling till och från jobb

One Response to “Tuesday”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.