Bal och annat

Kl 08.55

[återigen har det blivit några dagar utan bloggande….sorry ]

I torsdags så var det BAL för eleverna som tar studenten i år och självklart så var vi nere i stan och kollade på Emma [ barnens storasyster ]. Hon var så fiiiin :smile:  Var kul att vara där nere och titta och dom fick sig nog en rolig balkväll som varade till tidiga morgon. Efter det så åt vi pizza i stan innan vi åkte hem för vi var vrålhungriga hela högen…haha. Gott var det!

emmaSnygg Emma

Igår hade vi en sådan där härlig dag. Ungarna lekte för fullt med sina kompisar och under tiden så städades det och så här hemma och på kvällen grillade vi grillspett som satt perfekt i magen. Har inte ätit grillspett på 100 år typ…haha :tounge:  Barnen hade sina kompisar som också åt här så det var fullt vid matbordet i trädgården.

grillspett

dinnerFullt vid bordet

Och nu dessa dagarna som kommer så har vi en del att stå i. Imorgon fyller svärmor år så då ska vi dit på lite kalasfirande. På måndag ska vi upp så där extremt tidigt eftersom Stella ska vara på skolan 06.15…dom ska ju bege sig iväg till Astrid Lindgrens Värld med sin klass. Och även på måndag på kvällen så har Eliott avslutningsfika och lite andra roligheter med sin klass så då ska vi dit.

På onsdag så blir det en massa förberedelser utav mat, tältuppsättning  och allt annat inför Emmas student som är på torsdagen och det ska vi hålla i här hemma hos oss så den dagen är det också fullt upp. Efter studenten så kan man nog landa lite…haha  :wink:  I alla fall ett tag innan alla födelsedagar, midsommar och så som kommer :smile:

I alla fall…hoppas att ni har det bra….ska hinna in till er nu också hade jag tänkt.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.