SOMMAR månad

 

Kl 09.30

Wihooo….nu är det Juni och det är officiellt sommar :wink:  GRATTIS till svärmor som fyller år idag också….dit ska vi sen och fira, blir skoj :smile:

Ungarna är just nu ute och cyklar, dom drog iväg tidigt. Dom var inte ute igår då båda hade utegångsförbud så det var snabba ryck ut imorse kan ni tro…haha. Nästan som kor som släpps ut på grönbete för första gången :wink:

Var på utvecklings samtal för Stella i fredags förresten. Det sista innan hon börjar i första klass. Jag var himla stolt då jag gick därifrån, svävade säkert 2 meter över marken. Det är en fantastiskt duktig tjej vi har i skolan som är omtyckt av alla och bryr sig om andra och sköter allt som hon ska osv :grin:  Får hoppas att det fortsätter så resten utav alla skolår :tounge:

[kisspaus….]

 

Som sagt….ska hem till svärmor sedan i eftermiddag eftersom hon fyller år idag så det är vad vi ska roa oss med. Först blir det väl lite trädgårdshäng för det fiiint väder och varmt ute :smile:   Sen ikväll så blir det tidigt i säng för jag ska lämna Stella på skolan redan 6.15 imorgon bitti. Äntligen ska hon få åka iväg till Astrid Lindgrens Värld…gissa om hon längtar??

eosStella med sin kompis Elliot häromdagen…dom byggde olika stengubbar och pysslade en massa

 

2 Responses to “SOMMAR månad”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.