ALV och mycket att stå i….

Kl 10.10

bussKlockan 6.15 lämnade jag Stella vid skolan imorse och 6.30 så körde bussen iväg mot Vimmerby i Småland och Astrid Lindgrens Värld. Stella och hennes klass kommer till att ha en fantastisk dag idag :smile:  

Ja då var det måndag och man var lagom pigg då klockan ringde imorse…eller inte :wink:   Stella däremot slog upp sina blå direkt då jag kallade på henne….väldigt förväntansfull och glad var hon. Det är nog en väldigt trött men nöjd tjej jag hämtar hem sen efter 20 ikväll :smile:

Jag har nyss startat tvätt och sen är det bara för mig till att sätta fart här hemma. Har en del att stå i innan torsdagens sudentfest. Ovanvåningen och barnens rum ska fixas, det ska handlas hem mat, ingridienser till tårtor som ska bakas, snacks mm. På onsdag ska det då bakas tårtor och förberedas med mat, det ska städas lite till så att allt är tipp topp osv. Jag har tagit ledig från jobb idag då Eliott ska ha lite skoj med sin klass ikväll och sen har jag tagit ledigt på onsdag eftersom det är så mycket som ska fixas. Just nu känner jag att jag skulle behövt ha ledigt imorgon också men men. Ska bli kul på torsdag då allt är fixat och klart :smile:

Var hos svärmor på kalasfirande igår då hon fyllde 65 år. Var himla trevligt med god mat och dryck, tårta och trevligt folk. Var hemma 17.30 men då var man helt mör så man orkade knappt göra något…haha. Gick till sängs redan 22.20 igår liksom och till och med fåglarna kvittrade vidare då :tounge:

Nåväl….har ärligt talat inte tid att sitta vid datorn nu men kikar in till er lite senare då jag har en paus. Ha en fin dag!!

2 Responses to “ALV och mycket att stå i….”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.