Student – Pink Party – Avslutning mm

Kl 08.55

ÄNTLIGEN har jag lite tid över att i alla fall lägga in en MASSA bilder från alla ”event” som skett. Det har inte varit många lugna stunder men nu börjar det rätta  till sig så man kan andas lite….haha :wink:  Maj och Juni har varit hektiskt med olika saker som svensexa, möhippa, bröllop, student, Pink Party, skolavslutning, födelsedagsfirande  osv. I alla fall…här kommer massor utav bilder till att börja med.

student2014Emma har tagit studenten och det firade vi här hemma hos oss. Även hennes födelsedag firades samtidigt och det var en himla rolig fest med mycket folk, mat, dricka osv. Lite tårtkastning blev det också som ni ser på kusintrion :wink: Dagen efter såg här ut som en bomb hade exploderat både inomhus och i trädgården :tounge:

pinkparty2014Vi har varit på Pink Party som arrangerades utanför vårt stora köpcentrum Väla. Artister så som Ace Wilder, Panetoz och Alcazar var där…den först och sistnämnda är Stellas idoler och Panetoz är Eliotts idoler så det var skoj för dom att få se :smile:

skolavslutning2014Sen igår så var det skolavslutning…Stellas första och Eliotts andra. Kan fortfarande inte förstå att barnen är så stora. Efter sommaren så börjar Stella i 1:a klass och Eliott i 2:a. Efter skolavslutningen så blev det fika på Kladdkaka med grädde :smile:  Nu är det SOMMARLOV så nu hoppas vi på mycket sol och värme…och många roliga, härliga dagar :smile:

 

3 Responses to “Student – Pink Party – Avslutning mm”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.