Duvestubbe skogen

Kl 19.30

I eftermiddags så begav jag och ungarna [Eliott, Stella och Stellas bästis Elliot] oss  iväg till Duvestubbe skogen för att spendera lite tid. Eliott hoppade och trixade en massa med sin cykel då det är en massa gupp där och Stella och Elliotfiskade” i bäcken, grillade sin fisk och byggde koja :smile:  Vi hade det hur mysigt som helst där och sen när vi kom hem igen så var vi vrålhungriga så då fixade jag mat direkt. Här kommer en del utav bilderna där ifrån :smile:

skogenEfter maten så har Stella och kompisen Elliot fortsatt och lekt [dom har lekt sedan imorse] . Dom har byggt sandkakor och en massa här ute i sandlådan och så har dom hoppat inne i Christinas studsmatta när jag var där inne på en kaffe. Eliott har cyklat rundor och lekt en vända med Charlie och nu är han hemma hos kompisen Oscar då han ska sova över där inatt. Stella ska ha sin kusin Tilda sovandes här och just nu sitter dom och äter mat. Efter det ska dom väl fortsätta leka och sen ska dom in i duschen också [Stella ser ut som en hel skog typ…haha] Sova över hos kompisar på en vardag är väl SOMMARLOV om något….nu har det börjat på riktigt liksom :wink:

Jag har roat mig med att tvätta, tvätta och tvätta. Det här med att det är mindre tvätt på sommarhalvåret stämmer INTE i vår familj för jag vet inte hur mycket ungarna skitar ner sig och byter kläder på en dag :tounge:  Mannen väntar jag också på. Vet inte riktigt när han kommer hem då han är iväg på kalas/fest firande. Hoppas att han inte blir allt för sen <3

 

3 Responses to “Duvestubbe skogen”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.