A girls night

Kl 08.30

Go morron….till REGN :sad:   Gud så tråkigt väder att vakna till…det är ju faktiskt sommarlov nu och då ska det vara sol.

I alla fall. Igår blev det en Girls Night här hemma. Eliott har ju sovit hemma hos Oscar och barnens kusin Tilda sov över här och eftersom mannen var på galej så hade vi en massa mys här hemma. Stella och Tilda lekte, duschade, vi ritade en massa, snackade en massa, det fixades hår och naglar, vi åt marängswiss och så där  :smile:    Mannen kom sen hem vid 22.30 tiden och flickorna kom i säng vid 23.30 tiden. Stella tyckte definitivt att vi skulle ha tjejkväll lite oftare :wink:  Mysigt hade vi det.

stellatildaInte alls dumt med marängswiss klockan 22 på kvällen en torsdag

Eliott är som sagt hos Oscar så får se när han dyker upp idag. Stella sitter och ritar just nu och Tilda ligger här i soffan och kollar på tv. Får väl bli en liten röjjardag idag för det där med att sitta i trädgården idag är ju bara till att drömma om :sad:  Just nu fullkomligt vräker det ner!

Fredagen den 13 idag också…inte för att jag tror på det där men ändå. Ända oturen hittills är ju då vädret. Fredagsmys ikväll också antar jag så får hoppas att det har kommit någon bra film som vi kan se.

Nä…lite mer kaffe så man piggnar till lite mer och sen får man väl röjja undan här hemma. Hoppas att ni har en bra dag och att solen skiner på er?

2 Responses to “A girls night”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.