Homies

Kl 08.20

Igår så kom Eliott hem från Oscar vid 9.30 tiden efter att ha sovit över där i 2 nätter. Klockan 10 däckade han i soffan på 2 sekunder :wink:

sleepyTröttkille.se

Vid 12 tiden så ringde Oscar hit och då vaknade Eliott på studs :smile:  Då frågade Oscar om han fick sova över och det gick så klart och sen var dom i full gång igår med att leka ute osv. På kvällen hade vi lite lördagsmys och kollade på AFV och sen lekte dom uppe på rummet med att bygga olika städer och bilar och 23.30 kom dom själv för att säga att dom ville lägga sig. Dom la och tittade på film ett tag innan dom somnade och det ska bli kul att se när dom vaknar till liv idag :wink:

homiesHomies

Stella vaknade redan klockan 07 idag och det var ju mindre kul eftersom jag kom i säng vid strax innan 02…men men, överlever väl det också. Hon hittade en ny kompis igår så hon har bestämt att dom ska leka idag. Eliott lär väl leka med Oscar och jag får se om det kanske kan bli lite solning i trädgården idag. Det är soligt ute [och blåser inte för en gångs skull] men vet inte hur pass varmt det blir idag? Återstår att se!

Hoppas att ni får en bra dag…hörs senare.

One Response to “Homies”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.