Garden fix

Kl 18.25

gardenbeerAtt fixa i trädgården och dricka en kall pilsner går lite hand i hand en varm sommardag

Pojkarna sov läääänge idag. Dom steg inte upp förräns 09.45 men kanske inte så konstigt då dom somnade vid 00 slaget igår :wink:   Dom åt frukost, tittade på tv och busade och sen kom dom igång med lek och utgång.

Någon solning blev det inte idag däremot så blev det en del trädgårdsfix. Behövdes det med så det gjorde ingenting alls :smile:  Är ganska så skönt att hålla sig där ute även om man solar, fixar eller sitter. Himla skönt med trädgård och vill aldrig byta bort det mot en ballkong. Blir många dagar där i sommar helt klart.

Stella har lekt med sin nya kompis Sofia hela dagen och gör ännu. Eliott kom hem vid strax efter 17 tiden och har hittat på lite där emellan och nu ska han snart bege sig ut igen, denna gången med Charlie.  Jag ska se till att hoppa in i duschen ska bara hitta orken…haha. Senare ikväll blir det att lägga sig i soffan och fortsätta att kolla på Flashpoint.

Hoppas att ni har haft en mysig dag?

2 Responses to “Garden fix”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.