Well….hello

Kl 08.50

Uppehåll igen….. [alltså….sorry ]

Allt rullar på i sin lilla gång här och nu är vi alla lediga tillsammans i 5 hela veckor då mannen gick på semester igår. Härligt :smile:

Annars så har vi firat midsommar, Eliott har fyllt 8 år, det är massor utav fotboll på tv:n då det är VM [yeah ], barnen har fått en ny liten söt kusin [en pojke ], dagen efter så fick Fia sin lilla flicka , Eliott har haft oturen att ha dragit nacken, det leks och är igång med kompisar, det cyklas osv osv. Ja…allt rullar på som sagt :smile:

Eliott drog nacken ja. Vi åkte buss ner till stan då vi skulle ha en trevlig och mysig dag med min mormor. När vi nästan var framme så kunde Eliott knappt röra på nacken då bussen hade ryckt till. Han sträckte en muskel ganska illa så den dagen i stan blev inte så lång då han hade så ont och knappt kunde röra sig. Väl hemma sen så blev det värre och han kom i ett dumt läge i soffan och kunde inte komma upp igen. Åhhh…han var så ledsen :sad:   Han kunde inte leka på hela den dagen, inte spela…han kunde bara sitta stel som en pinne i soffan. Dagen efter hade det släppt lite och nu på dag 4 så har det nästan släppt helt. Tur det för nu kan han i alla fall vara ute även om det inte släppt helt.

Nu är det morgon i detta huset. Vädret ute är som vanligt på sommaren….regnigt och grått :sad:  Hoppas verkligen att hela sommaren inte blir så här…då lär man ju bli deppig. Ikväll är det fotboll igen….jag vill se Tyskland och Brasilien i final då det är dax…och så hoppas jag på att Tyskland blir VM vinnare :smile:

Nu har jag att göra med att läsa igenom era inlägg :wink:

eliottEliott parkerad i soffan med värmande vetekudde på nacken….en dag då det hade släppt lite grann

moiHaha…jag på Midsommarafton

One Response to “Well….hello”

  • Hej där, så snygg du var i din krans :-) Å skönt med 5 veckor tillsammans, här får vi bara två, men jag å barnen fortsätter sedan med ytterligare två veckor, får se vad vi då hittar på… Men först en vecka kvar av jobb å dagis… skönt med helg så man kan samla krafter för slutspurten ;-p KRAM

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.