New stuff

Kl 10.15

Go morron go morron. Här sov hela familjen till 09.30 idag….händer aldrig att hela familjen sover så länge tillsammans.

Igår var vi iväg på Väla och Jysk och lite så där. Började med att äta mat på Mc Donalds och sen köpte vi handtag som vi ska sätta på vår skohylla och på Jysk så köpte vi nya gardiner och soffkuddar till vardagsrummet. Alltså…vilken förändring det blev och hela rummet lyftes upp :smile:

gardiner2

gardiner1Visst blev det en bra förändring?

Sen var det så klart fotboll på tv:n…..Brasilien mot Chile och ett lag skulle hem. Ohhhh…skoja att det var nervigt och ännu mer då det blev förlängning och då det var straffar så var mina nerver utanpå på kroppen. Tack och lov så vann Brasilien…wihoo :grin:  Jag vill ju som sagt se Brasilien och Tyskland i final och då ha Tyskland som segrare.

Resten utav kvällen spenderades med att fixa med gardiner och det och ungarna satt och spelade spel på datorerna till strax efter 23. Sen var det soffmys och Flashpoint innan vi kom i säng vid 02.

Idag ska vi i alla fall sätta fast handtagen på skohyllan och sen vet jag inte. Stella är redan iväg med kompisar, Eliott är hemma och vädret…ja det är så klart regnigt och grått :sad:

One Response to “New stuff”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.