Monday

Kl 09.45

Go morron Måndag…fast det kan lika gärna vara vilken dag som helst i veckan  :tounge:  Pojkarna i huset sover ännu och vi på tjejsidan har varit vakna sedan klockan 08. Den lilla donnan är i full gång med att rita, klippa och klistra och ha sig. Igår lekte hon med Sofia hela dagen och jag tror att dom har bestämt idag igen. Eliott lekte Ninja hela dagen igår och lär väl fortsätta idag…haha. Dom kom i säng vid 23 igår kväll igen men men…är det semester så är det så det gör absolut ingenting. Nu fattas bara sommarvärmen och solen :wink:

dotterochson”Mamma….fota oss tillsammans och lägg upp den på Facebook.” Sagt och gjort och den kommer även här….coolingen och Ninjan

Mannen var iväg en tur till IKEA med sin bror igår och då kom han hem med nya lampskärmar och nya tavelramar. Även där blev det från svart till vitt och blev himla fint. Kommer till att visa en Panoramabild på nedervåningen utav vardagsrum/matplats men där är skärmarna inte bytta ännu och inte iheller tavelramarna. Ni får föreställa er det tills jag har tagit en nyare bild sen. Men så här ser det ut i alla fall förutom lampskärmarna/tavelramarna :smile:

hemÄr grymt nöjd med nedervåningen nu

Jaja….måndag idag och ikväll är det fotboll. Först Frankrike mot Nigeria och sen Tyskland mot Algeriet. Maj Gad…jag kommer till att få en hjärtattack och jag hoppas att både Frankrike och Tyskland går vidare. Tysklands matchen är den jag mest ser fram emot…spännande värre :smile:

Annars under dagen så vet jag inte riktigt än. Ser i alla fall än så länge ut som om solen har hittat hit. Återstår att se om den stannar kvar eller inte. Hoppas…kanske går till skogen senare och besöker Ramba ZambaEliott och Stella  vill hemskt gärna dit och klättra :smile:

One Response to “Monday”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.