Rainy day

Kl 10.35

Go förmiddag…här regnar det idag och är väldigt mörkt…boring :sad:   Men men…inte så mycket att göra åt det direkt!

Stella är iväg och leker med Sofia, Stephanie och Saim och Eliott väntar på resterande utav sitt gäng. Det är Eliott, Tuwa och Oscar som hänger ihop varje dag nu från morgon till kväll. Tuwa skulle till tandläkaren eftersom hon hade slagit i sin tand och sen kommer hon hit och hämtar Eliott och så ska dom ringa Oscar så dom kan planera dagen som Eliott sa…haha. Dom är ju för söta och roliga :smile:

Eliott fick ett migrän anfall igår på kvällen och illamående på det. Tack och lov så kunde han sova sig igenom det och imorse var det bra. Tur att han inte hann få ett sådant anfall som är riktigt illa.

Nu är det sista veckan med ledighet här så på måndag är det skola och jobb som gäller igen. Ungarna ser inte fram emot det…trodde dom skulle längta för det har dom gjort förr men nopp….men klart, dom har ju fullt upp med polarna hela dagarna  :wink:

Nåväl…jag ska läsa lite tänkte jag, ska bara gå in till er först. Hoppas att ni får en bra dag!

stellaFina Stella

homiesOscar, Eliott och Tuwa

2 Responses to “Rainy day”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.