Duvestubbe skogen

Kl 12.10

Alltså…imorse vaknade jag utav mig själv klockan SJU!!! Jag tror att min kropp redan ställt in sig på att vardagen kommer tillbaks på måndag. Men hallå….det är inte måndag än liksom. Nåväl!

Stella begav sig ut med hela gänget polare klockan 10 och sen har jag inte sett henne typ. Eliott har hållt sig hemma här på morgonen/förmiddagen  så jag och han cyklade till Duvestubbe skogen. Han hoppade några gånger vid guppen med cyklen men sen ville vi gå en runda i skogen istället. Mysigt var det att bara gå han och jag och mysa och prata <3 Stella ville inte följa med i vanlig ordning utan stannade ute och lekte med kompisarna.

1

2

3

4Nu är vi hemma igen och Eliott är uppe på rummet och spelar Playstation. Jag tänkte sätta mig och läsa lite efter att jag har gått igenom era bloggar :smile:  Nu kommer Stella så ska höra vad hon har på hjärtat…..

Hörs sen!!

One Response to “Duvestubbe skogen”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.