Cykeltur med kidzen

Kl 19.30

Halloj!

Idag så var barnen lite uttråkade så vi tog oss en cykelrunda alla 3. Först cyklade vi till skogen fast idag så blev det Väla skogen istället. Den är större och mysigare än Duvestubbe skogen. Cyklade rundor där med en del stopp för lek och utforskning :smile:  Efter skogen så ville barnen cykla vidare så vi cyklade runt lite här och var i Ödåkra och sen avslutade vi med varsen glass vid affären innan vi cyklade hemmåt. Det var himla mysigt tyckte ungarna…och jag :smile:  Ganska skönt att vi har det så nära till skogarna för det är så mysigt och rofyllt där.

1

2

3

Senare under dagen så har barnen lekt med sina kompisar och är fortfarande ute. Stella är hemma hos Lowa och Eliott är ute och cyklar med Charlie.

Ikväll hoppas jag på att det har kommit någon bra film som vi kan se på då kidzen har kommit i säng. Hoppas att ni har haft en bra dag??

One Response to “Cykeltur med kidzen”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.