A good start

Kl 11.50

Men attans…där gick det några dagar mellan bloggandet igen men aaaa…nu är man igång  i rutinerna igen i alla fall. Började jobba i måndags och japp, det blev en väldigt intensiv start med massvis utav kidz. Kul dock men….intense!!

Våra egna kidz har fått en bra start i sina klasser. Stella trivs i 1:an och tycker att hennes lärare är jättesnälla och Eliott tycker också att det är kul att vara tillbaka och det går bra för honom med. Var lite smått orolig då han verkligen inte alls ville tillbaka men han tycker det är skoj så hoppas att det håller i sig :smile:

Och imorse fick jag en bra start på dagen då jag äntligen tog mig ut på en PW. Alltså…sommarens alla öl, cider och god mat har liksom satt sina spår :tounge:  Nu är det dags att tag i det och få väck i alla fall 5 kilo. Startade dock ganska lugnt eftersom det var längesedan men var nöjd efteråt…slut men nöjd….haha.

pw

skogÄlskar att gå i skogen…så himla mysigt

Nu har jag latat mig sedan jag kom tillbaka….har kollat på Paradise Hotel och ja, jag erkänner att jag är nörd som kollar på det men det är så himla svårt att låta bli :wink:   Appropå kolla…..härom kvällen så såg jag och mannen Maleficent med Angelina Jolie. Ni MÅSTE se den….såååå bra och jag älskar ju sago filmer som är ”riktiga”. Se den se den :smile:

Anyway….nu ska jag se till att få undan disken och så där innan det är dags att hämta hem barnen från skolan sen. Hoppas att ni har en bra dag….kikar in till er om ett tag!!

 

2 Responses to “A good start”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.