Söndag

Kl 16.10

Halloj….har inte kunnat blogga då bloggen har legat nere. Det kanske ni har märkt av? Mannen fixar med servern så det är därför men nu är bloggen uppe igen i alla fall :smile:

Stella är iväg och leker med kusinen Tilda så det var ett par timmar sedan som man såg henne nu och jag har varit med Eliott innan på fotbollsplanen och flögit helikopter. Ja…en radiostyrd då alltså och den kan fota och filma. Var ganska coolt att se då den filmade högt upp i luften och Eliott lyckades även ta en bild på mig…haha.

Nyss har vi ätit [jag, Eliott och mannen ]Nu väntar diskberget på mig men det får allt vänta för jag orkar inte just nu :tounge:  Sen längtar jag faktiskt bara tills det är kväll så jag kan mysa ner mig med mannen i soffan  <3  Igår skulle vi sett The Other Woman men det blev alldeles för sent så den får det nog bli ikväll.
stellaHär har vi Stella imorse…vacker tjej <3

2 Responses to “Söndag”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.