Russell Hobbs Glas Touch

Kl 11.20

Nej, detta är inget sponsrat reklaminlägg utan jag vill bara visa vår nya och superfina kaffebryggare :smile:  Vår gamla var på sina sista dagar typ så vi köpte en ny och det blev en Russell Hobbs Glas Touch bryggare….såååååå fin. Skönt som attans att kaffet är klart också på morgonen då man kommer upp. Har saknat timerfunktionen kan jag säga. Men vad säger ni…visst är den snygg??

russellhobbsRussell Hobbs Glas Touch

Nåväl…kidzen är i skolan och jag ska till jobb i eftermiddag. Hade 7 barn igår i blandade åldrar men i huvudet kändes det faktiskt som om det var det dubbla barnantalet…haha. Var helt slut i huvudet sen då jag cyklade hem…antar att det tar ett tag att komma igång igen på riktigt efter långt sommaruppehåll :wink:

Hoppas att ni får en bra dag!

2 Responses to “Russell Hobbs Glas Touch”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.