Onsdag

 Kl 17.20

Då var det onsdag och dagen har gått i ett nafs tycker jag. Barnen har varit i skolan och dom hade haft roligt idag för dom hade varit i skogen och grillat och lekt…1:orna och 2.orna tillsammans så det var ju skoj för dom :smile:   Perfekt väder fick dom idag också så tummen upp för det.

Jag har pysslat lite här hemma och varit en sväng på Väla och köpt underkläder och strumpor till kidzen…behövs alltid liksom. Sen var jag på ett 10 minuters samtal med Stellas mentor. Hon ville bara veta lite hur Stella är, vad hon har för intressen och så där. Det är ju nya barn för dom så det var bara lite vanlig information till dom.

Barnen har nyss begett sig ut. Dom har faktiskt suttit här hemma och ritat tillsammans innan. Inte ofta dom är inne men nu är dom sagt ute igen….skulle cykla med Charlie tror jag :smile:

Mannen har nästan precis också kommit hem….äntligen…har ju saknat honom idag. Längtar tills ikväll då det är dags att mysa ner oss i soffan <3

eliottEliott var hur svår som helst att få liv i imorse så väl nere så la han sig i soffan istället…haha

One Response to “Onsdag”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.