Saturday

Kl 07.55

Igår när vi gick och la oss så tänkte jag….”Skönt….ingen klocka som ringer på morgonen och man kan sooooova”. Ha….eller hur? Stella vaknade klockan 06 men jag tog in henne till oss och så somnade vi om….i 40 minuter cirkus för sen vaknade Eliott och kunde inte sova vidare pga utav nässtopp. Jahapp….bara att gilla läget och masa sig upp då :tounge:  Gissar på att det blir en eventuell förkylning hos honom för han vaknade med nässtopp igår morse också. Men det är ju standard efter någon vecka i skolan så.

Idag ska vi i alla fall till Busfabriken. Stella ska på kalas där hos kompisen Felicia och jag tänker busa runt med Eliott där. Får se hur länge man orkar hålla hans tempo :wink:  Men ska inte vara där förräns klockan 11 så det är ett tag dit.

Annars blir det nog mest lugnt här idag. Kidzen lär väl vara ute sen efteråt och cykla och leka med kompisar :smile:

eosBarnen fikar efter skolan…ett perfekt tillfälle att få höra om hur deras dag har varit i skolan eftersom man knappt ser röken utav dom efteråt

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.