Julafton

Kl 12.55

Det var INTE igår som jag var här så hej på er och GOD JUL…är ju julafton idag :grin:

Barnen fick öppna varsen julklapp imorse då dom vaknade. Eliott fick Trashpacks förpackningar med slime och Stella fick en samlarbok med Frost. Lyckliga barn men sååå lyckliga som dom blev hade vi inte förväntat oss. Oj….ska bli roligt att se deras miner senare dådet ska öppnas ”riktiga” paket…haha :wink:

Julen firar vi här hemma med massa mys, paketöppning och massa julmat. Vi firade jul även för några dagar sedan med allihopa och det var kul. Ohhh…jag längtar tills det är dags för barnen att öppna…såå himla spännande :smile:

Annars är allt fint här…bloggar knappt men kände att jag fick gå in och önska GOD JUL nu….sen får vi se om jag ”bättrar” på mig med bloggningen…har kommit in i en riktig läsarperiod då jag slukar bok efter bok och så är det annat som prioriteras.

xmasKlapparna som väntar under granen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.