Egon…

Kl 16.35

Oj…tala om att det stormar…Egon är i farten. Lite mysigt är det dock så länge man håller sig inomhus i alla fall. Läste att det ska bli starkare och kraftigare vind framåt natten.

Eliott sitter på sitt rum och spelar X-box. Han ser man inte mycket av sedan han fick ett eget X-box :smile:  Spel hade han önskat sig i julkpapp så klart så han spelar och spelar. Antingen hemma eller hos kompisar. Denna årstiden så är det helt ok, vi vet ju att han beger sig ut vid bättre väder ändå. Stella leker med sin kompis på rummet just nu. Tror dom leker med Barbie för det brukar vara det som gäller då dom leker ihop :smile:

Jag har vilat en liten runda med mannen i soffan och nyss har jag delat grönsaker och så där då det blir Tacos till middag här idag. Gottigt värre ju!

tacos

Ikväll blir det filmen Beck-familjen. Vi såg den sista utav Hobbit filmerna igår. Tja….den var ok men det var allt. Vill ni ha ett tips på en bra film förresten så ska ni se American Sniper. En grymt bra film baserad på verkliga händelser. Vi såg den härom kvällen och den var verkligen bra.

Nää…vi hörs kanske lite senare…kul att blogga igen :smile:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.