Sun (windy) day

Kl 09.30

Då var det söndag och jag vaknade alldeles för tidigt med tanke på när jag kom i säng inatt [ imorse ]. Gick och la oss strax efter 04 och jag vaknar 8.30. Eller ja….Stella väckte mig då i alla fall. Trött som en gnu men ja….man kommer väl rätt nu då i alla fall :tounge:  Mannen och Eliott sover fortfarande men får snart väcka dom om dom ska kunna somna i tid ikväll.

Stormen Egon härjar fortfarande, dock lite lugnare än igår. Maj Gad vad det stormade liksom. Mysigt ja visst, men när det tar i så är det allt obehagligt. Ska storma ganska mycket idag också men i alla fall inte som igår. Ska bli spännande att bege sig ut sen….eller inte. Hua!!

Filmen Beck – Familjen såg vi igår. Den var väl ok men faktiskt stannar det där. Gillar Beck filmerna men denna var inte utav dom bästa enligt mig. Men man skulle ju se den ändå så klart. Efter det så började vi kolla på en ny serie [ ny för oss då vi inte sett den innan ]. Orphan Black heter den och utav dom 2 avsnitten vi såg så kan den nog bli riktigt bra. Svårt att avgöra än men jag tror det.

Nåväl…antar att det blir lugna puckar här hemma idag..back to reality imorgon. Blandade känslor inför det!!

nature

En naturbild jag tog igår men som inte har med inlägget att göra

One Response to “Sun (windy) day”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.