Monday

Kl 14.05

Hej vanliga måndag då. Barnen har nyss kommit hem från skolan. Eller ja…för ett tag sedan i alla fall. Vi har hunnit fika och prata om deras skoldag först och nu är dom på sina rum och roar sig med sitt innan vi ska iväg. Ska ha dom med mig till jobb idag. Japp…jobb ikväll ja…tillbaka till rutinerna *blandade känslor*.

Har kört igång idag med ett ”hälsosammare liv”. Nu ska det här hållas också så jag ska vara benhård. Har kört lite träning här hemma idag, lite Zumba och sen lite ”vanlig” träning. Bytt ut ljust bröd mot mörkt, cola till Ramlösa, frukt och grönsaker, massor utav vatten osv. Nu jäklar liksom :smile:

Nåväl….längtar hem redan fast jag inte begett mig iväg ännu. Är grymt tomt utan sambon som man har haft här varje dag nu i evigheter känns det som. Han började ju också jobba idag så det känns att man fattas sin pusselbit <3. Gissar på att jag får fullt upp ikväll, massor utav barn blir det nog. Är väl många som vill träna bort alla extra julkilo :wink:

Ni får ha det så bra…ska ta hand om lite här hemma innan vi ska ta bussen.

kiddoz

 Älskar er till månen och tillbaka ziljoner gånger om

2 Responses to “Monday”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.