Migränattack

Kl 13.00

Hello Tisdag. Idag har jag haft Eliott hemma från skolan då han fick en migränattack igår kväll. Han var inte helt ok imorse så han fick vara hemma. Jag lämnade Stella i skolan, handlade och sen när jag kom tillbaka hem så tog vi oss en 2 timmars vila han och jag. Det var behövligt och nu känner han sig bättre :smile:  Det är fruktansvärt synd om honom då han får migrän…usch och blä :sad:

Gick bra på jobb igår…ramlade inte in för många barn som jag trodde att det skulle göra. Kan vara skönt att börja lugnt. Hemma sen så brakade helvetet loss med Stella. Det är precis som om hon måste ställa till med något och det är så irriterande. Och igår var det högst olämpligt då Eliott fick migrän också. Alltså….hon bråkade i 40 minuter innan hon kom i säng. Får verkligen hoppas att hon inte har samma humör idag. Hon är inne i någon knäpp fas eller något, må det släppa snart annars lär jag väl hamna på hemmet :wink:

Förresten…den serien jag nämnde härom dagen…Orphan Black…..alltså, såååå himla bra och spännande. Har ni sett den? Om inte så gör det.

Nää….nu slutar Stella skolan om ett tag och då blir det fika och lite fix innan vi ska bege oss sen. Hoppas att ni har en bra dag!

meandsonJag och en mycket piggare son

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.