Träning

Kl 12.45

Så där…då var man igång. Efter att jag hade lämnat barnen i skolan idag så tog jag mig en PW. Blev en mjukstarts runda på nästan 5 km. Dock är jag inte nöjd med appen jag kör med eller så är det en del inställningar jag har missat. Den visar inte rundan jag har tagit och det står att jag har sprungit men jag har gått. Ska byta till den jag hade förut, den var bra. Det var i alla fall uppfriskande med en PW på morgonen :smile:

Sen har kört på med träning här hemma med idag. Körde på X-boxet [ kinect] så det blev en del sit-ups, squats, armhävningar, gummibandsövningar, hopp, spring mm. Är helt mör i hela kroppen nu…haha :tounge:  Meeen….härligt att ha kommit igång i alla fall. Är duktig på att äta bra också. Massor utav grönsaker och frukt, mörkt bröd, ingen cola osv. Känns helt ok så får hoppas på resultat också.

traning

Dagens lilla PW runda

Barnen slutar i skolan om en timme ungefär så jag ska snart slänga ihop en god fruktsallad som vi ska ha till ”efter skolan” fika, och sen ska jag göra läxa med Stella. Dom har börjat med matteläxor nu så ska bli lite spännande att se hur pass hon kan :smile:  Eliott och deras klass har ännu inte kommit igång med läxor sedan efter julledigheten, misstänker att dom börjar nästa vecka med sina läxor.

Efter det så lär väl ungarna hitta på sitt. Gissar på att dom kommer till att spela X-boxStella Minecraftar och Eliott kör något annat spel :wink:

One Response to “Träning”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.