Lite nytt och fräscht

Kl 18.15

Då fick bloggen sig en lite nyare design idag då, dock ingen ny header för den är jag nöjd med än så länge :smile:  Ni får väl trycka på F5 om ni inte ser det nya. Vad tycks?

Eliott stack hem till Connie och Charlie efter fikan och sen har han bara varit hemom och ätit middag innan han stack dit igen. Dom har spelat X-box hemma hos dom men nu har dom begett sig ut för att leka kurragömma. Klart mycket roligare att leka kurragömma då det är mörkt ute :wink:  Stella har varit hemma och efter fika och läxa [ som gick jättebra ] så har hon suttit och spelat Minecraft. Trodde väl aldrig att hon skulle gilla det så men jo då…haha. Hon bygger och bygger och fixar med hönor och kor och gud vet allt.

Annars blir det fortsatt lugnt här. Ska slänga ungarna i duschen sen och ikväll ska jag och mannen fortsätta kolla på Banshee. En annan bra serie som vi följer. Har ni sett den? Rekommenderas så även den :smile:

Läst lite har jag förresten också gjort idag. Var ju inne i en riktig läsarperiod där innan jul men under julledigheten så blev det sämre utav det. Så jag är fortfarande på boken Stalker men har i och för sig inte så värst mycket kvar sen. Efter den måste jag hitta någon annan bok. Har ni några bra att rekommendera så gör gärna det :smile:

Ni får ha en bra kväll. Avslutar med en flummig bild på mig och ungarna som vi tog igår på väg till jobb :wink:

crazy

By the way…känner träningsvärken komma krypande, men det är ju bra i och för sig. Då har det ju blivit resultat!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.