Regn, grått och blåst

Kl 15.00

Alltså vädret idag….såååå himla tråkigt. Det är mörkt och grått ute, det regnar och det blåser. Riktigt, riktigt tråkigt…blä :sad:  Snacka om att man längtar till sommaren.

Träningsvärk DE LUX har jag också efter både en PW igår och sen träningen hemma. Mina lår, vader och axlar alltså…snacka värk. Så idag blev det  typ en mini PW då jag hade lämnat barnen i skolan. I alla fall bättre än ingenting :wink:

pwDagens minirunda

Barnen är hemkomna från skolan och vi har fikat. Connie följde med Eliott hem från skolan så han är också här. Pojkarna sitter uppe på Eliotts rum och spelar X-box och Stella sitter här nere och spelar X-box. Även jag har spelat lite X-box innan….kände för att spela lite tennis så det har jag gjort. Haha….gameing nördar eller vad :tounge:

Nåväl….nu ska jag slänga in smutsiga och blöta ytterkläder i tvättmaskinen och sen om ett tag så blir det att fixa lite att äta. Blir omelett med diverse fyllningar idag.

stellaStella som satt och gjorde sin matteläxa igår

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.