Helgen!

Kl 18.30

Jahapp….då var det söndag kväll och så var helgen snabbt över. Inget gilla på det inte :sad:  Tycker inte alls om att helgerna går i raketfart. Vi har i och för sig bara varit hemma men det är skönt med helger då man bara kan vara och göra lite utav varje. Ungarna har roat sig med kompisar både hemma och borta och vi har spelat, myst, städat lite och så där lugnt och slappt. Mannen har även haft migrän så en lugn helg på hemmaplan blev det.

I fredags hade vi fredagsmys, åt gott och kollade på Fångarna På Fortet som hade premiär. Fredag är den dagen då jag ”får” äta godis och dricka cola. Men ärligt så var det inte så gott som man trodde. Tänkte att jag skulle kränga som bara den men aaaa, visst åt jag men så gott var det faktiskt inte….haha :smile:  Måndag imorgon och då blir det PW time igen.

Jag har nyss duschat och Stella likaså. Eliott är hemma hos Connie och sen ska han också hem och duscha och hålla kväll eftersom det är vardag imorgon. Kvällen sen lär spenderas liggandes i soffan och kolla på film eller serie.

Hoppas att ni har haft en mysig helg?

playground

Jag, Stella och fröken Ripa var ute på en liten promenad i fredags eftermiddags så stannade till vid lekplatsen en stund så Stella fick snurrrrrrrrrra

2 Responses to “Helgen!”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.