On step at a time…

Kl 12.45

Hallå denna onsdag. Vaknade imorse och då var det vitt ute. Inte jättemängder men ändå liksom. Dock är det mesta borta nu så det kanske kan kvitta….haha :tounge:  Undrar om det blir någon vinter överhuvudtaget här i Skåne land i år?

Barnen är i skolan och då jag hade lämnat dom så tog jag mig en liten PW. Det är ganska uppfriskande att gå på morgonen. Blev ingen jätterunda men det kan jämna ut sig då jag cyklade i 80 minuter igår :smile:  Jag kämpar…inte överdrivet så klart för då blir det bara fel och det vill jag inte. Men små PW´s mellan varven, cykling, lite övningar här hemma och att tänka på vad jag stoppar i mig, det funkar för mig just nu. Dessutom så har nästan 2 kg försvunnit så det är ju tummen upp absolut :smile:

pwMorgonens lilla runda

Jobbade i måndags och tisdags men det var rätt så lugnt faktiskt. Igår var barnen med mig då dom absolut INTE ville till fritids. Har lite krångel på den biten så får se hur det ska lösas. Kändes i alla fall bättre för oss alla att dom följde med mig.

Ungarna kommer hem och 1 timme ungefär och då blir det ”efter skolan fika” och därefter så är det läxdax. Stella har läsläxa och matte och Eliott har läsläxa och skrivövningar till det. Så ja…eftermiddagen är ju redan planerad då med andra ord :tounge:

Just det…jag tar små, små steg mot en förändring men håller er lite på den innan jag avslöjar. Får se om det går men det känns så :wink:

onstepOne step at a time…..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.