Ett meddelande från mormor…

Kl 11.10

Idag fick jag ett meddelande från min mormor. Jo, jag är HELT övertygad.

Jag och Stella vilade ju innan uppe i våran säng och jag drömde. Men drömmen var idag. Alltså jag var hemma med Stella som var sjuk [och det är hon ju idag ]. Istället för att vi vilade där uppe så vilade vi i drömmen i soffan. Det plingade på dörren och yrvaket så gick jag för att öppna och där ute i tamburen så stod mormor. Hon stod där helt perfekt, pigg och glad…med sin vita tröja och ljuslila fleece kofta över, hon hade sina glasögon. Jag frös till is med ett hjärta som rusade, det susade i öronen och jag blev typ svimfärdig och chokad. Ni kan tänka er känslan när någon som ni vet är död, plötsligt står framför dig. Allt hon sa var att hon skulle förklara, att hon har det bra. Jag vaknade med exakt samma känslor som i drömmen, helst sjukt kändes det och det kändes verkligen som på riktigt.

Antar att hon nu meddelade att hon faktiskt har det bra…var hon än är. Tack för hälsningen mormor…även om du till början skrämde livet ur mig i princip <3 <3 <3

alskademormor

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.