Inte så tipp topp

Kl 12.10

Jaha….hej lördag…som inte är så där tipp topp. Jag har ont i halsen och snörvlar och Eliott har lika samma plus att han klagar på magont. Yeah…eller inte :sad:  Stella hade ju feber häromdagen och nu är hon lite så där ”vanligt” förkyld. Hon är i alla fall i mer form än mig och Eliott och är iväg och leker med en kompis. Avskyr början på året för det slår aldrig fel med sjukdomar. Peppar peppar så har vi i alla fall inte fått någon magsjuka och jag hoppas att vi slipper det också.

Så ja…det blir inte så där många knop idag inte. Har parkerat mig i soffan och här tänker jag stanna :wink:  Får väl blir lite läsa, lite vila, lite titta på tv och så där.

Hoppas att ni är friska och krya?

stellsiStella på kvällen innan hon fick feber

 

One Response to “Inte så tipp topp”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.