Got damn cough

04.55

God morgon!!! Klockan är strax 5 och jag har varit vaken sedan strax efter 04…..IGEN!! Kan man bli galen? Jag tror att jag är på god väg faktiskt. Är ju sjuk med halsont, har haft feber lite då och då, yrsel, illamående mellan varven, ont i nacken/axlarna och hosta som inte är utav denna värld. I två nätter har jag sovit som en kratta. Snurrat och vridit mig i sängen som en tok…omöjligt att sova så efter några timmar har jag gett upp. Igår sov jag hyffsat men nu i natt…samma visa igen :sad:  Är liksom livrädd att jag ska komma i samma sjukläge som  sist…då var jag fan sjuk i 3 veckor, minns ni? Hua…min stora fasa liksom.

Jaja….det enda ”positiva” med detta är att man får en morgon med lugn och ro…om man nu ska skoja till det lite :tounge:  Något som verkligen är positivt är att Stella verkar ha kommit ur sin väääääldigt envisa, trotsiga, bestämmande, gnällande, hysteriska, galna, extremt jobbiga, överdrivna period. För 11 dagar sedan skulle jag lätt kunna sälja henne [ och en del veckor innan dess också ] men sen bara poff så vände hon och nu är hon helt transformerad. Här är INGET kiv what so ever…hon och Eliott kan till och med umgås och dom har varit som hund och katt i månader innan. Det bara vände till motsatsen och ni kan inte förstå hur skönt det känns :smile:  Tack gode Gud liksom!

Nåja….det snöade härom dagen så visar en bild på det. Men som vanligt så började det töa sen på kvällen och dagen efter var det borta. Stella hann i alla fall åka pulka i några timmar medans Eliott missade det då han var sjuk.

snow

One Response to “Got damn cough”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.