Gott och blandat….

Kl 18.15

Idag har Stella börjat på Gott Och Blandat som hålls här i kyrkan på torsdagar mellan 15-17. Där är hon med i en grupp där dom lagar mat och bakar och idag hade dom gjort egna knäckebröd. Himlans goda blev dom och Stella tyckte att det var jättekul och längtar redans tills nästa torsdag :smile:

knackebrod

Imorgon är vi utan el här hemma mellan 8-16 då dom ska byta elmätare och så här i vårat område så det blir ju en väldigt kul dag…eller inte. Får koka massvis med kaffe innan 8 imorgon och hälla på termos. Utan kaffe kan jag ju inte vara för guds skull. När barnen sen har slutat skolan imorgon så intar vi middagen på Mc Donalds. Slipper vi vara hemma under det taget också ju. Jag får väl roa mig med att läsa under förmiddagen…kanske rensa lite också. Blir dock väldigt trist utan ljud här hemma. Har ju alltid radio eller tv igång då jag inte tycker om då det är tyst. Aaaa…får väl överleva :tounge:

Annars….hostar vidare och så, ont i nacken ännu…eller ja, det kommer och går men sjukt irriterande är det. Huvudvärk kommer och går och likaså illamåendet så njae…..helt ok är jag verkligen inte ännu men jag är i alla fall inte yr mer…tack för det.

Ha det gott….hörs imorgon kväll får det ju bli då.

2 Responses to “Gott och blandat….”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.