Saturday

Kl 11.40

Go morron lördag. Här har vi varit uppe sedan 8 idag och jag och Stella har redan tagit en tur till IKEA. Köpte lite blommor och värmeljus och så där. Så då var det avbockat och sen blir det en hemmadag resten utav dagen…skönt :smile:

Igår var ju strömmen avstängd här mellan 8-16 så jag passade på att rensa och sortera i skåpen här nere medans barnen var i skolan. Snyggt blev det och ordning och reda. När barnen sen hade slutat skolan så gick vi till Mc DonaldsVäla och åt där. Fanns ju liksom inte så mycket att göra här hemma i vilket fall som. När vi kom hem sen så var elen igång igen så då skyndade jag mig att koka kaffe…haha.

På kvällen sen så körde vi fredagsmys. Massa gott, Wild Kidz och sen Fångarna på fortet. Stella somnade i vanlig ordning i soffan :wink:

kiddoz

Imorgon så är det söndag och då ska Eliott till Scouterna. Gissar på att det kommer till att vara perfekt honom för så hoppas att han fastnar för det och vill fortsätta sen :smile:

Nåväl…hörs senare…ha det gott!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.