Color full sky

Kl 19.35

Så var kvällen här och barnen har precis ätit kvällsmat. Eliott har ätit gröt och Stella flingor så nu är dom mätta. Dom ska lägga sig 20.30 och sen ska jag mysa ner mig med mannen i soffan och kolla på The 100 och Bones. Älskar våra mysiga kvällar <3

Måste förresten ”skryta” lite…eller njae…snarare berätta om hur stolt jag blev igår. Kommer ni ihåg hur jag skrev för någon dag sedan att barnen äntligen kan umgås med varandra osv utan att kiva och tjaffsa? Igår så svämmade mitt hjärta nästan över. Stella ville ha en macka men jag hade inte riktigt tid just då och sa att hon kunde göra själv. Då rycker Eliott in och säger ”- Men Stella…..jag kan göra mackor åt dig”. Och så bredde han två stycken mackor till henne :smile:  Naaaw…mina kärlekar det där <3

Nåväl..ska diska undan deras kvällsmats tallrikar och det där och avslutar med två fina bilder som jag tog innan då solen var på väg ner. Älskar alla olika färger det skiftar i :smile:

sky1

sky2

One Response to “Color full sky”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.