Onsdag

Kl 17.30

Jaha…då var det onsdag och dagen har gått ganska fort. Vilade en runda då barnen hade gått till skolan. Alltså…jag skojar inte så trött jag var. Det här med att gå upp 05 är ju inte min grej alls. Vet inte hur jag tänkte då Stella vaknade. Var väl för trött för att inse vad klockan faktiskt var :tounge:

Sen har jag i alla fall städat lite, tvättat lite läst lite och sen kom barnen hem och då fikade vi. Eliott gick ut och lekte med Elion sen och Stella har fått hålla sig hemma efter en onödig incident igår. Men hon accepterade det och sen satte vi oss och gjorde hennes läxor. Matteläxa och läsläxa var vad hon hade och det skötte hon galant :smile:

stellaFull koncentration på matteläxan

Nu har vi nästan precis ätit och diskat. God mat var det och jag är mer än mätt nu. Fast Eliott var den som åt mest….tre stora portioner slank ner. Hur det nu får plats i hans lilla kropp :wink:   Nu sitter han med sin kompis Connie och spelar på rummet och Stella är på sitt rum. Senare blir det läxläsning med Eliott och sen är det duschning utav barn, kvällsmat och den biten. Sen….avkoppling och mys med min andra hälft <3

middagKycklingfile´, ris, currysås och smörstekta morötter med vitlök blev det till middag idag

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.