Torsdag

Kl 13.00

Åhhhh…jag har läst ut Sandmannen utav Kepler idag. Grymt bra var den och jag vet inte vilken jag tyckte var bäst utav denna och Hypnotisören. Trist bara för nu har jag inget att läsa :sad:  Får gå hem till fröken Ripa sen och kolla igenom vad hon har för böcker :tounge:

Mannen jobbar hemma, barnen är i skolan i en timme till. Blir fika då dom kommer hem och sen ska Stella till Gott och blandat i kyrkan. Vet inte vad dom ska göra idag då det bara står alla hjärtans dag så det blir väl något med det temat antar jag. Får se sen då jag hämtar henne.

Har sådan där småjobbig huvudvärk idag. Inte så där mycket utan mer irriterande. Vilade en liten runda innan med hopp om att det skulle försvinna men icke. Får se om det försvinner efter 2 tabletter istället. Ska i alla fall bli skönt med kväll sen, om jag lyckas hålla mig vaken vill säga :wink:

stellisVackra lilla dotter <3

Hörs kanske lite senare…ni får ha en bra dag!

One Response to “Torsdag”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.