Hej hopp fredag

 

Kl 14.10

Tjolahopp…idag är det fredag och fredagar gillar vi….wihooo :smile:

Tog en tur med fröken Ripa och Helena till Väla innan idag då kidzen var i skolan. Fikade , snackade en massa om allt och kollade lite i affärer. Trevlans värre :smile:   Men alltså vet ni vad?? När vi satt och fikade och kollade runt lite på folk och så där. Mmm….så i affären bredvid Wayne´s  där vi fikade, så stod där en tant/dam och bytade byxor bara så där mitt i allt, i affären alltså. Inte i omklädes rummet som ”vanliga” människor gör. Nej, mitt i butiken liksom. Alltså…jag dog lite där…haha :tounge:  Jaja…det finns visst människor till allt.

Stella hade med sig sin bästis Felicia hem från skolan så vi har fikat och så och nu leker dom på hennes rum. Eliott är på sitt rum och spelar of course :wink:  Sen ikväll mellan 18-20 så ska Stella på kalas hos en klasskompis och vi ska ha Charlie och Connie här ikväll ett par timmar.

By the way…nu har jag böcker att läsa igen och dom är lite i samma stuk som 50 shades of grey. Har inte börjat läsa än men tänkte göra det nu om ett tag i alla fall. Hoppas att dom håller lite samma mått :wink:

vinajacksonJag ska läsa dom tre första och sen finns det även en fjärde som heter Åttio dagar bärnsten som jag också ska läsa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.