Helgen

Kl 09.50

Ja….då fick bloggen vila lite under helgen som ni kanske har märkt. Detta på grund utav server meck här på hemmaplan.

Helgen har i alla fall gått i raketfart [ varför försvinner helgerna alltid i ett naffs? ] Stella var på kalas hos en klasskamrat i fredags mellan 18-20. Hon hade haft jätteskoj så klart :smile:   Sen så hade vi Charlie och Connie här i ett par timmar på kvällen då fröken Ripa med man var och kollade på Mr.Grey. Körde fredagsmys och den fadderullan och sen när Charlie och Connie blev hämtade strax innan 24 slaget så rasade våra kidz i säng :tounge:

fredagsmys

På lördagen läste jag lite, mannen var iväg och spelade tennis och sen på kvällen så begav vi oss till Dennis och Johanna. Drack öl, snackade och så där trevligt  :smile: Var hemma vid 24, barnen kom i säng och sen kollade vi på Bones innan vi la oss.

Igår söndag…lugnt och skönt. Läste ut första boken utav Viva Jackson i Åttio dagar serien. Kan inte riktigt än säga vad jag tycker så får vänta med det tills jag har läst dom andra.

Måndag idag då och första dagen på Sportlovet. Stella vaknar givetvis snorig och rosslig i halsen :sad:  Får se vad det blir utav det denna gången. Är ganska trött på sjukdomar nu som kommer och går. Så idag blir det en lugn dag så hon kan kurera sig. Hon har inte feber [än ] men hon kan gott ta det lugnt ändå. Eliott lär väl spela och sen går han nog ut på sina äventyr gissar jag på.

Hoppas att ni får en bra dag!

 

2 Responses to “Helgen”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.