Rum fix X 2

Kl 13.35

Hej tisdag.

Igår fick jag ett ryck och skulle fixa i Eliotts rum. Det gjorde jag med hans hjälp så vi rensade bort en MASSA leksaker till att börja med. Fullt onödigt att ha rummet fullt med leksaker då han ändå aldrig leker med det mer. Stor kille nu som antingen spelar X-box, använder datorn eller är ute med kompisar på äventyr. Sen möblerade vi om så att det blev bättre och städade, böt gardiner och lite så där. Nu är det klart och redo för nya möbler sen. Det ska bli helt nytt där inne sen så det blir kanon :smile:

Idag fick jag för mig att fixa i Stellas rum. Hon var med till en början men hon tycker inte att det lika kul som Eliott tycker och hon vägrar släppa en enda grej. Alltså denna ungen har nästan mer leksaker än det finns i en leksaks affär. Ok….inte riktigt men nästan. Hon har sjuuuukt mycket saker och sen så samlar hon på ALLT. Jag blir galen av alla saker. I alla fall så kunde hon släppa tre stycken dockor :tounge:  Sen tappade hon intresset och gick hem till sin kompis istället…haha. Har sagt åt henne faktiskt att hon inte får köpa fler leksaker förrän det har minskat rejält med det hon har. Vill gärna att hon själv ska få plats också….typ i alla fall :wink:  Men men…nu är det klart även där inne [ har väl ordnat där inne femtusenfemhundraelva gånger innan också ] och man kan gå in utan att vilja gå ut igen.

Eliott har varit ute en runda med sina kompisar men nu sitter han vid datorn. Var uppe hos honom innan men han är okontaktbar…antar att det är något spännande Youtube klipp han kollar på :smile:

eliotten

Ska ha lite kaffe och en paus här nu…känns som om det var evigheter sedan jag drack kaffe eftersom det tog ett par timmar med Stellsis rum :tounge:

Hoppas att ni har en mysig dag…hörs kanske senare igen!

One Response to “Rum fix X 2”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.