Little miss talk a lot

Kl 18.30

Då var det torsdag och idag har vi mest tagit det lugnt. Barnen har haft en riktig spelardag idag men det är ok eftersom dom annars inte sitter fast i spelandet alltid. Stella har spelat Minecraft här nere och Eliott har spelat på sitt rum. Stella har även snackat, snackat och snackat. Jag tror att hon har pratat för ett helt år idag…haha :smile:  Imorgon blir det en tur till skogen för oss alla 3. Blir mysig att ströva runt där ett tag.

Mannen har kommit hem från jobb för ett tag sedan. Skönt det för jag har saknat honom hur mycket som helst idag <3. Ikväll ska vi mysa ner oss i soffan och kolla på dom nya avsnitten utav The Blacklist. Äntligen har serien kommit igång igen….tummen upp på det.

Jag hade tänkt läsa lite nu…om det går för hon lilla fröken talk a lot.  Tror att även hon får önska sig ett X-box så hon kan spela på sitt rum istället för här nere :wink:

Har faktiskt inte så mycket mer att blogga om idag så jag önskar er en härlig kväll, det ska jag ha!

stellsiHär har vi henne….lilla fröken ”snacka konstant”…fast på denna bilden var hon tyst i väntan på kalas som hon skulle till förra helgen :smile:

One Response to “Little miss talk a lot”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.