FREDAG

Kl 18.10

Då var härliga fredag här…älskar fredagar :smile:  När mannen hade gått till jobb imorse så gick jag upp i sovrummet och mös ner mig med Stella som fortfarande sov och så sov vi till 9.30. Är så mysigt att krypa ner hos en varmt litet hjärta som sussar sött :smile:

Det där med att gå till skogen idag blev inte av. Ute har det varit världens tråkigaste väder med snöblask hela dagen så det var ingen av oss som kände för den där skogsturen. Jag och Stella gick i alla fall till Coop medans Eliott valde att stanna hemma. Så en liten prommis för oss blev det och när vi kom hem var vi hur blöta som helst :tounge:   :tounge:

Barnen har roat sig med sitt. Eliott har spelat och Stella har lekt, spelat lite och sen har hon kört dans och sång på rummet. Jag fick mig ett fixar ryck idag igen och ordnade med det och sen kom mannen hem redan vid 13.30 tiden idag….positiv överraskning :smile:  Ikväll kör vi fredagsmys till Fångarna på fortet och senare blir det serie dags….The Blacklist  [ blev aldrig av igår ]och State Of Affairs blir det.

stellaOch det blir ännu en bild på Stella då Eliott inte är lika intresserad utav av att vara med på bild som förut  :wink:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.