Saturday och väntar på Mello

Kl 18.05

Jahapp…..lördag idag och här inväntas det Mello mys. Gotte och så hoppas vi på bra artister ikväll. Den som väntar mest är ju Stella, mello tokiga unge :smile:

Ute idag så har det regnat och regnat men jag och Stella tog ändå en extra lång runda då vi gick till affären. Gick och pratade och försökte hitta vårtecken. Hittade rabarber blommor/knoppar [ vad heter det? ] så det såg vi som ett vårtecken. Sen har jag ingen som helst aning när det ”blommar” eller slår ut normalt, men det vet kanske ni? Lite konstigt att vi inte har haft vinter detta året. Jo, vi hade några dagar med snö men läste att det inte räknades som vinter eftersom det måste vara mer än 5 dagar med minusgrader för att det ska räknas som vinter. Och det har vi inte haft i år. Istället så blev det en lång höst. Men jag klagar inte för jag är noll vinter människa :tounge:

stellsiStellsi med sin lilla gula fågel

rabarberEn rabarber …..knopp?….blomma?

Nåväl….efter Mello så blir det till att se ett avsnitt utav The Blacklist. Såg två igår men orkade inte se det tredje då klockan var 01.30. Så sjukt spännande :smile:

Hoppas att ni har haft en mysig dag och att det har dykt upp vårtecken hos er också!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.