Söndag och scouterna

Kl 15.30

Halloj Söndag! Har nyss varit iväg och hämtat Eliott från Scouterna som han har varit på idag mellan 11-15. Dom hade lagat korv stroganoff med ris utomhus och hittat på en massa annat. Skoj hade han haft så det är bra det :smile:   Tur har dom i alla fall haft med vädret för dom har haft sol nästan hela tiden men nu i slutet mulnade det på och när vi cyklade hem så började det regna. Just nu vräker det ner….bläää. Självklart så är Stella ute just nu då det öser ner….den ungen alltså…ska definitivt vara ute då det regnar :tounge:

syskonEn bild som inte har med inlägget att göra men älskar den……Eliott ser så stolt ut och Stella som kramar om honom så fint <3

Jag ska snart ställa mig och ordna lite middag. Blir kotlett, pommes, sås och grönsaker idag. Senare är det dusch och så där utav barn och ikväll ska dom i säng i tid då Sportlovet nu är slut och det är skoldax imorgon. Den lilla längtar och den store gör det inte :wink:

Just det….ändrade om designen på bloggen idag igen. Tyckte den andra var lite……hmmm…..blek….tråkig. Så nu har jag denna ett tag tills jag känner för en förändring igen…haha.

Hörs kanske senare för nu ska jag ordna middag….hungrig De Lux!

One Response to “Söndag och scouterna”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.