Åttio dagar röd

Kl 18.10

Nu är jag på den tredje utav fyra i serien Åttio dagar böckerna utav Vina Jackson. Jag är nu alltså på Åttio dagar röd. Om man gillade böckerna om Mr. Grey så skulle man gilla dessa. Jag älskade 50 nyanser böckerna och likaså Sylvia Days böcker. Enligt mig så är Åttio dagar böckerna dock inte riktigt i samma klass som dom förstnämnda men det tror jag beror lite på. Jag tycker att språket och handlingen är lite väl grovt mellan varven. Men dom är ok ändå på något sätt. Jag måste ju ändå läsa dom för att få veta slutet och det vill jag ju  :tounge:  Det är ju inte så att jag lider mig igenom böckerna, absolut inte, men ja….lite väl grovt för mitt tycke och smak faktiskt. Och jag får inte samma känsla som i Mr. Grey och Sylvia Day böckerna. Men läs själva och se vad ni tycker :wink:

vinajackson

Barnen har ju varit i skolan idag eftersom Sportlovet är slut. Var inga problem att få upp dom imorse som jag trodde. Dom vaknade utan problem då dom väcktes. Skönt det. Eliott har varit och simmat med sin klass idag och nu är han snart klar med sin simning. Idag hade han klarat ryggsim själv utan hjälp i den djupa poolen  :smile:

Stella gick iväg med sina kompisar hem till en annan kompis efter skolan och Eliott har hållt sig hemma. Nu är dom båda på sina rum och sysslar med sitt. Tror att dom spelar faktiskt :smile:

Jag har haft huvudvärk exakt hela dagen så ser lite fram emot ikväll då man kan koppla av i soffan med mannen och serie. Hoppas på att The Walking Dead har kommit till dess.

Ha en fin kväll…det ska jag.

eliottMy lovely boy <3

One Response to “Åttio dagar röd”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.