Familjemys

 

Kl 08.45

Go morron.

Igår var en fullspäckad dag kände jag. Ungarna till skolan och sen till Coop för att handla hem lite. Sen när Väla öppnade så cyklade jag dit för jag skulle köpa lite kläder. Alltså…INTE det lättaste. I alla fall inte då gäller tröjor och så där. I princip allt ska sluta precis vid magen. Inte min grej alls utan ville ha något som går över rumpan :wink:    Var nog i varenda affär [ kändes det som i alla fall ] och kollade men hittade till slut.

Sen hämtade jag barnen i skolan och vi tog bussen direkt ner till stan för att hämta ut våra biobiljetter och sen åt vi på Max samtidigt som vi var där. Lika bra kände jag :tounge:  Medans vi sen väntade på bussen hem så rastade barnen av sig bland 3D djuren som finns på torget i stan. Det tyckte dom var kul :smile:

bugs2 utav dom coola 3D djuren

Var hemma igen vid 15.30 tiden och då stack barnen direkt iväg till sina kompisar. Eliott cyklade hem till Oscar och Stella cyklade hem till Felicia. Var helt slut därefter men diskade och dammsugade i alla fall. På kvällen sen senare så var det fredagsmys framför Let´s Dance :smile:

Lördag idag då och idag blir det familjemys. Ska iväg med barnen och äta någonstans. Vet inte var än men barnens önskemål är än så länge på Kina resturang. Och sen blir det Bio och då ska vi se den nya Svampbob filmen i 3D. Blir skoj faktiskt även om jag inte direkt är en bio människa. Vi har ju bio hemma och det är mer bekvämt…haha. Men Stella har faktiskt aldrig varit på Bio och Eliott har bara varit en gång då han var mindre.

Så med detta så önskar jag er en bra dag.

svampbob

 

 

One Response to “Familjemys”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.