En blåsig PW

Kl 13.35

Inatt har jag vaknat 3 gånger för att Stella har vaknat av olika anledningar. 03.30 var senaste gången som hon vaknade och gissa vad? Då var det vitt ute! Jo…VITT!!! Tack och lov så var det väck 2½ timme senare men nog allt blev man paff där…haha. I alla falll….var mer än trött då mobilen ringde.

Trots en enorm trötthet och trots en massa storm ute så tog jag mig en PW, och det var en rejält blåsig sådan :shock:  Men 6 kilometer blev det och efteråt så kändes det skönt [sen stupade jag faktiskt i sängen i ett tag men men] :smile:

pwDagens blåsiga PW

Barnen har kommit hem från skolan för ett tag sedan. Eller Eliott i alla fall. Stella var bara hemma och lämnade väskan och sen gick hon vidare hem till Felicia så hon kommer inte hem förräns 17.30. Så jag och Eliott fick fika själva och nu är han med Connie uppe på rummet. Antar att dom spelar X-box :tounge:

Hoppas att ni har  en bra dag?

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.